Levering

Levering:

Kozijnen worden in heel Nederland en Belgie geleverd, m.u.v. de Waddeneilanden.
Om de producten te kunnen leveren vragen wij een kleine vergoeding hiervoor.
De kosten van de levering zijn afhankelijk van uw postcode, in de winkelwagen kunt u uw postcode opgeven en worden de verzendkosten berekend.

Voordat wij de producten leveren nemen we altijd contact met u op en maken we een afspraak voor het leveren. We spreken dan een datum af, een precies tijdstip kunnen we niet exact doorgeven. Als de chauffeur onderweg is kan hij 1 uur voordat hij arriveert contact opnemen.

Onze producten worden geleverd met een vrachtwagen die voorzien is van een kraan. Wanneer u zware kozijnen besteld is dit geen probleem, we zullen het kozijn zover de kraan kan rijken bij u wegzetten. Er dient wel iemand aanwezig te zijn om de kozijnen in ontvangst te nemen en om eventueel te helpen tillen van de kozijnen.

De producten kunt u ook zelf afhalen, neem hiervoor contact met ons op, dan maken we hiervoor een afspraak.   Afhaal adres: Hondstraat 3, 5476 KT te Vorstenbosch (NB).

De bestelling:

Wanneer wij uw bestelling binnen hebben werken wij het uit en zenden u de productie tekeningen naar u toe, deze dient u te controleren en te bevestigen of de eventuele wijzigingen door te geven. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de productie goed gaat en wij het juiste product leveren. Let bij het controleren op de maten, de draairichtingen en of er de juiste indeling van het kozijn is gemaakt.

.
Betalen:

Het betalen van het de kozijnen, ramen en deuren kan eenvoudig via Ideal of directe bankoverschrijving.
Bij ons is het ook mogelijk om met een aanbetaling te werken. Hiervoor vragen wij u om met de directe bankoverschrijving de helft van het bedrag op onze rekening te stoten. Zeer gemakkelijk dus.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 0413-321258 of stuur een mail naar: info@kozijnenbesteller.nl